Image and video hosting by TinyPic Blog culinar pentru cele/cei care invata sa gateasca dar si pentru cele/cei care au deja experienta in bucatarie

joi, 13 ianuarie 2011

Salata de paste (nr.2 )

Salata face parte din categoria celor facute de ziua mea si uitate sa le postez si aici.Ingredientele sunt cele identice cu una din salatele de pe ''Restaurantul de acasa'' si cu una tot de aici de pe blog,doar pastele difera.
E buna si nu e foarte costisitoare.
Pentru o salata de 7-8 persoane aveti nevoie de:
  1 borcan de mazare,1conserva de porumb,ceva mai bine de jumatate de punga de paste fundita,1 borcan mare de maioneza Hamker, 2 rosii mari, 1 ardei gras rosu , aprox. 300 g sunca,sare si piper.
Prepararea:
 Pastele se fierb,ardeiul,rosia,se spala,porumbul din conserva si mazarea din borcan se strecoara de apa si se trec pe sub cateva jeturi de apa de la robinet.
Rosiile se taie in doua si se curata de miez care nu ne trebuie.Ce ramane se taie in cubulete.Sunca,ardeiul se taie tot asa.Intr-un vas incapator se pune mazarea,porumbul,sunca ,rosia si restul ingredientelor,se pune maioneza,piperul si gustati.In functie de gust se mai pune sare sau nu.
   Pofta buna!

0 comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( b-( x( =)) @};-

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...