Image and video hosting by TinyPic Blog culinar pentru cele/cei care invata sa gateasca dar si pentru cele/cei care au deja experienta in bucatarie

luni, 21 martie 2011

Piept de pui invelit in bacon

Trec rapid la reteta , fara prea multe vorbe.
   Pentru 7 bucati avem  nevoie de : 
       7 bucati piept de pui batute cu ciocanul de carne, 7 felii de bacon, cateva feliute de cascaval, 5 ciuperci, 1 ardei gras rosu, 1 lg de faina, unt, sare, piper, rozmarin.
Prepararea:
    Bucatile de piept de pui se bat cu ciocanul de carne ca pentru snitele:

   Se sareaza si se pipereaza pe toate partile si se presara rozmarin pe ici pe colo.
  Pentru umplutura facem asa: curatam ciupercile de pielita, le spalam si le tocam cuburi. Ardeiul rosu se taie la fel. Intr-o tigaie se pune unt la topit si se pun la fript atat ciupercile cat si ardeiul:

  
   Cand ciupercile incep sa lase apa si au inceput sa se innegreasca cat de cat se pune lingura de faina si mai tinem pe foc doar pana cand incepe se se ingroase ca un sos.
Dam la o parte tigaia si lasam sa se raceasca. Acum ne pregatim sa umplem pieptul de pui.
Luam o bucata de pui, o intindem bine si punem cate o lingurita - doua din umplutura dar si cascaval taiat bastonase, de-a lungul bucatii de pui, si incepem sa rulam.Punem rolul de pui peste o fasie de bacon si rulam din nou si cu bacon. Prindeti rolul de pui cu scobitori acolo unde considerati ca e necesar si ca s-ar putea desprinde:


Le asezati intr-un vas uns cu unt si le dati la cuptor pana cand carnea este facuta.Nu este necesar sa mai puneti unt in vas asa cum am facut eu, asta daca ati uns foarte bine vasul:

  Se poate servi langa un piure de cartofi, cartofi prajiti sau oricum va place voua:

     Pofta buna va doresc!

3 comentarii:

Lady Butterfly spunea...

Vai havena...o sa mor....Arata fffff bine la interior. Trebuie sa incerc si eu....Da nu stiu cand mai am timp. Oricum sa stii ca mi-a lasat gura apa....


Btw: ai doua premii la mine pe blog. Te astept :*

Bucate Apetisante spunea...

Daca incerci reteta,un sfat: sa iei un cascaval pe care l-ai mai avut si sti ca e bun :)
Multumesc de premii,pupici!

ana spunea...

Foarte bine arata...delicios...de abia astept sa incerc si eu reteta

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( b-( x( =)) @};-

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...